NTVA 2024



Ventetiden er ovre, Northern Europe TrendVision Award er endelig tilbage!

Vi er glade for at kunne annoncere at én af vores mest prestigefyldte konkurrencer er tilbage: Northern Europe TrendVision Award! Tror du, at du har det som skal til for at vinde?
Sørg for at indsende ansøgningen mellem 30/9-31/10 2024.

Du skal have en konto for at kunne bestille træning

  • Før du begynder at ansøge, må du bestemme dig for hvilken af vores 3 kategorier du ønsker at konkurrere i. Vi anbefaler også at du læser de komplette vilkår og betingelser under hver kategori.    

    1. Tag et billede af dit bidrag – du kan bruge et billede du har taget før, men du må imidlertid kunne bevise at det ikke er ældre end 12 måneder eller at det har været brugt i nogen anden konkurrence.  

    2. Post billedet i dit Instagram-feed. 

    3. Tag @wellanordic og @wellaprobnl i billedet og i billedeteksten.  

    4. Tilføj #NE_NTVA24 i billedteksten + det korrekte hashtag for den kategori du konkurrerer i:   
    #CRAFTVISIONARY24_NE / #COLORVISIONARY24_NE / #EDITORIALLOOK24_NE  

    5. Tilføj også navnet på konkurrencen (NTVA / Northern Europe TrendVision Award), dit fulde navn, navnet på din salon, kategorien du konkurrerer i, dit land og by i billedteksten.  


    Held og lykke! 


  • Vil du maksimere dine vinderchancer? Så kig med på vores Digital Bootcamp og lær om alt hvad du behøver at vide om konkurrencen, få vores bedste tips og en masse inspiration.

  • Til dette års NTVA kan du konkurrere i 3 forskellige kategorier; Color Visionary, Craft Visionary og Editorial Look. Under hver kategori finder du de komplette vilkår og betingelser samt moodboards til at inspirere dit arbejde. 

Registrer dig nu!

Besøg WellaStore for at bestille alle de produkter, du har brug for til at skabe dit NTVA-look nu!