SCOTT STARRENBURG Foundation of the Bob Line

course
Niveau
Craft
Duur
7 uren
Prijs
350,00 Excl. BTW

Scott, de oprichter van Unlabeld Studio, biedt je tijdens deze dag diepgaand inzicht in de fundamentele van de techniek van de boblijn, iets wat je misschien wel dagelijks doet: het creëren van prachtig haar. Hij neemt je mee in de wereld van vorm en textuur, hoe je haar opbouwt en vooral waarom. Scott vergelijkt deze benadering met grondbeginselen van architectuur en design , waar eenvoud de sleutel is tot tijdloze schoonheid. Met de uitgangspunt 'is there a place where you can study you' als leidraad, haalt Scott uit zijn kennis, opgedaan tijdens zijn reizen en onder begeleiding van vooraanstaande mentoren in de wereld van haarontwerp en lifestyle. Deze cursus, getiteld 'Foundation of the Bob Line', onthult de geheimen achter iconische kapsels zoals de bob, de Franse bob, lang haar, en de bowl haircut. 


WERKEN OP ZELF MEEGEBRACHT MODEL. De bob lijn is een model waarvan we focussen op een lengte van op de schouders tot aan de kaaklijn. Het model moet openstaan voor een bobline, stijl haar hebben  zonder lagen. Het model moet uiterlijk 12.30 uur aanwezig zijn.


MEE TE NEMEN TOOLS

Schaar, kam (bijvoorbeeld y-spark 339, borstels 9 row, vesh brush en peddle brush), hair clips, waterspray, föhn, diffuser en stijltang.

Inclusief lunch



Tetris format

  • Algemeen

    • Niet beschikbaar tenzij: Je bent ingeschreven voor deze training.
  • Onderwerp 1

    WAAR EN WANNEER

    Er zijn geen toekomstige sessies om weer te geven
    Maak ook deel uit van ons nieuwe eEducation platform.