SCOTT STARRENBURG Foundation of the Pixie

course
Niveau
Craft
Duur
7 uren
Prijs
350,00 Excl. BTW

Scott, de oprichter van Unlabeld Studio, biedt je tijdens deze dag diepgaand inzicht in de fundamentele technieken van de pixie haircut, iets wat je misschien wel dagelijks doet: het creëren van prachtig haar. Hij neemt je mee in de wereld van vorm en textuur, hoe je haar opbouwt en vooral waarom. Scott vergelijkt deze benadering met de grondbeginselen van architectuur en design, waar eenvoud de sleutel is tot tijdloze schoonheid. Met het uitgangspunt 'is there a place where you can study you' als leidraad, haalt Scott uit zijn kennis, opgedaan tijdens zijn reizen en onder begeleiding van vooraanstaande mentoren in de wereld van haarontwerp en lifestyle. Deze cursus, getiteld 'Foundation of the Pixie Cut', onthult de geheimen achter iconische kapsels zoals de pixie haircut, twiggy en short hair . 


WERKEN OP ZELF MEEGEBRACHT MODEL. De pixie is een model waarvan we focussen op een lengte van net op de kaaklijn en korter . de textuur van variëren van stijl tot krul. Als tip zou ik zelf persoonlijk op zoek gaan naar een model die je normaal het zweet tussen je billen brengt. Zorg dat je model openstaat en communiceer duidelijk het doel van de training. Model moet uiterlijk 12.30 uur aanwezig zijn.


MEE TE NEMEN TOOLS

Schaar, kam (bijvoorbeeld y-spark 339, borstels 9 row, vesh brush en peddle brush), hair clips, waterspray, föhn, diffuser en stijltang.

Inclusief lunch


Tetris format

  • Algemeen

    • Niet beschikbaar tenzij: Je bent ingeschreven voor deze training.
  • Onderwerp 1

    WAAR EN WANNEER

    Nieuwegein
    09:30-17:00
    zo 13 oktober 2024
    (5 resterende plekken)
    (5 resterende plekken)
    Maak ook deel uit van ons nieuwe eEducation platform.