SELINA WIJNDAL After Picture

course
Niveau
Advanced Craft
Duur
6 uren
Prijs
275,00 Excl. BTW

SELINA WIJNDAL

Begonnen als jonge/nieuwe kleurspecialist die in salons andere haarstylisten mag gaan trainen en inspireren en nu is doorgegroeid tot 1 van de Color Freelancers van het WELLA Professionals-team. Nu geef ik trainingen op de studio of Tailor Made in salons. Na jaren van trainingen geven aan andere haarstylisten was ik op zoek maar de next step binnen educatie. Na meer dan 13 jaar trainingen geven voor WELLA Professionals heb ik gemerkt dat salontechnieken, tips & tricks en salonervaring missen in de educatiewereld. Daar wil ik verandering in brengen door deze branche naar een next level te brengen met onze eigen educatie: ‘Moksha Haircraft Education’. Hoe pas je de WELLA Professionals-technieken toe in de salon en hoe adviseer je die? Welke mogelijkheden zijn er en wat past bij jou als haarstylist? Ben jij toe aan inspiratie die gelijk toepasbaar is in de salon? Wil je meer uit je specialisme halen en andere haarstylisten inspireren? Of wil je tips krijgen die wij hebben vanuit de salon en educatie-ervaring? Schrijf je dan in en laten wij samen deze branche naar een next level brengen.


Creëer jij de mooiste kleuringen maar staat jouw look niet perfect opde foto? Wij geven jou in deze training hulpmiddelen en tips om jouw gecreëerde look social media-waardig te maken. Tijdens deze training is de focus om inzicht te krijgen welke styling jij het beste kan toepassen om jouw kleur te versterken op beeld. Leer spelen met dieptes, helderheid en belichting voor de perfecte after picture.

WERKEN OP ZELF MEEGEBRACHT MODEL

Model heeft haarlengte tot maximaal onderkant schouderblad, geen kleurcorrecties/totaalontkleuring. Maximale kleurhoogte 5 of lichter. Het model staat open voor een kleine kleurverandering (in overleg met de haarstylist)en is niet bang om voor de camera te staan. Het model moet uiterlijk 12:30 uur aanwezig zijn.

MEE TE NEMEN TOOLS

Klemmen, puntkam, grove kam, polijst borstel, föhn met verschillende borstels, steiltang, krultang en een camera of telefoon.

Inclusief lunch



Tetris format

  • Algemeen

    • Niet beschikbaar tenzij: Je bent ingeschreven voor deze training.
  • Onderwerp 1

    WAAR EN WANNEER

    Nieuwegein
    11:00-17:00
    zo 17 november 2024
    (0 Op de wachtlijst*)
    (0 Op de wachtlijst*)
    * Als je een plek op de wachtlijst boekt, wordt deze pas gefactureerd zodra de boeking bevestigd is.
    Maak ook deel uit van ons nieuwe eEducation platform.