Service Menu



Kuinka usein päivität kampaamosi palveluvalikoimaa? Ajantasaisen ja houkuttelevan menun avulla voit tuoda helposti esiin palvelunne ja kampaamon tarjoukset asiakkaillenne. Näin voit tyylikkäästi korostaa myös kausipalveluita ja lisäpalvelumahdollisuuksia peruskäsittelyiden lisäksi.

Please open an account to enrol on this seminar
  • GOLDEN HOUR COLOR SERVICES

    Uppoudu tämän kauden kuumimpaan trendiin Golden Hour Glow. Trendi on saanut inspiraationsa auringonlaskun sävyistä. Luomme yksilöllisen lookin hyödyntämällä kaunista väripalettia, joka on täynnä erilaisia sävyjä.

  • LUXURIOUS COLOR SERVICES

    Trendi joka on ylellisyydellään, laadukkuudellaan ja samaan aikaan pysyvyydellään vallannut catwalkit, kauneusalan ja nyt myös hiukset. Quiet Luxury on SE -ilmentymä, joka näkyy kaikessa muodissa, sisustuksessa, kynsissä ja tietenkin hiuksissa.

  • ULTIMATE SERVICE MENU

    Color Blocking syntyi 60-luvulla ja se on kulkenut muodin ja meikin kautta läpi vuosikymmenten. Nyt se näyttäytyy rohkeasti myös hiusvärien maailmassa.

  • SERVICE MENU WITH BLONDE FOCUS

    Miksi korostaa vaaleiden hiusten palveluita?
    Tiesitkö? Maailmanlaajuisesti alle 8 % väestöstä on luonnollisesti vaaleat hiukset, mutta 25 % on kuitenkin vaaleat hiukset? Keskimäärin vaalennuskäsittelyt edustavat yli 50 % värikäsittelyistä. Vaalennusasiakkaat ovat keskimääräistä lojaalimpia asiakkaita ja kuluttavat enemmän hiusten käsittelyihin ja hiustuotteisiin.

  • QUICK SERVICE MENU

    Miksi menu?
    Kasvata palvelumyyntiäsi lisäämällä lisäpalvelut ja väripaketit houkuttelevasti asiakkaidesi nähtäville. Nopeat värilisäpalvelut sopivat hyvin hiustenleikkausasiakkaille ja asiakkaille, jotka haluavat kokeilla matalan kynnyksen värikäsittelyä.