Service Menu



Hvor ofte oppdaterer dere salongen behandlinsmeny? En atraktiv og oppdatert behandlingsmeny er det optimale verktøyet for å vise dine kunder hva du kan tilby i din salong og videre hjelpe de med å oppgradere sin behandling om ønskelig. Har du vurdert å fremheve behandlinger som kan relateres til sesongene, eller vise frem deres unike egenskaper i salongen?

Du må ha en konto for å melde deg på kurs
  • GOLDEN HOU SERVICE MENU

    Dykk ned i sesongens hotteste trend, Golden Hour, som er inspirert av de graderte tonene man ser i solnedgangens gylne time. Vi bruker en vakker fargepalett full av nyanser for å skape en personlig look.

  • LUXURIOUS COLOR SERVICES

    Den heteste trenden som har tatt over innen mote, skjønnhet og nå også innen hår er Quiet Luxury. Quiet Luxury-trenden eksploderer og fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, og fremhever en minimalistisk, men luksuriøs look i alt fra mote, interiør, negler og selvfølgelig hår.

  • ULTIMATE SERVICE MENU

    Color Blocking ble født på 60-tallet og har transcenderet gjennom mote og sminke gjennom tiårene, men nå gjør det en dristig opptreden på hårfargescenen.

  • SERVICE MENU WITH BLONDE FOCUS

    Hvorfor fremme bleke behandlinger?
    Visste du at det globalt kun er 8% av alle kvinner som er naturlig blonde, men at 25% av alle kvinner i verden er blonde? Blondering står for mer enn 50% av all fargeomsetning. Blekebehandlinger er 2 x mer lønnsomme for en salong vs vanlige fargebehandlinger Kunder som velger å bli blonde er villige til å betale mer og er ofte mer lojale.

  • QUICK SERVICE MENU

    Hvorfor denne menyen?
    Øk din omsetning på fargebehandlinger ved å legge til raske og rimelige behandlinger til menyen din. Denne menyen er perfekt for dine klippekunder og de som ikke allerede farget håret sitt, men som kanskje vil prøve en subtil fargeendring for første gang. Vis frem raske behandlinger på en luksuriøs og attraktiv måte å øke konverteringen.