NTVA 2024



Het wachten is voorbij, de Noord-Europese TrendVision Award is terug!!

We zijn verheugd om de terugkeer van een van onze meest prestigieuze wedstrijden aan te kondigen: Northern Europe TrendVision Award! Denk je dat je het in je hebt om te winnen? 
Zorg ervoor dat je je aanvraag indient tussen 30/9-31/10 2024.

Maak ook deel uit van ons nieuwe eEducation platform.
  • Voordat je je aanmeldt, moet je beslissen in welke van onze 3 categorieën je wilt deelnemen. We raden je ook aan de volledige algemene voorwaarden onder elke categorie te lezen.  

    1. Maak een foto van je look – je kunt een foto gebruiken die je eerder hebt gemaakt. Je moet echter kunnen aantonen dat deze niet ouder is dan 12 maanden en ook niet dat deze foto in een andere wedstrijd is gebruikt 

    2. Upload de foto naar je Instagram-feed 

    3. Tag @wellanordic en @wellaprobnl in de foto en in de caption 

    4. Voeg #NE_NTVA24 toe in de caption + de juiste hashtag voor de categorie waarin je meedoet:  
    #CRAFTVISIONARY24_NE / #COLORVISIONARY24_NE / #EDITORIALLOOK24_NE 

    5. Vermeld de naam van de wedstrijd (NTVA / Northern Europe TrendVision Award), je volledige naam, de naam van je salon, de categorie/categorieën waarin je deelneemt, je land en stad in de caption 


    Succes! 


  • Wil je je winkansen maximaliseren? Bekijk onze Digital Bootcamp en leer alles wat je moet weten over de wedstrijd, krijg onze beste tips en een hoop inspiratie.


  • Voor de NTVA van dit jaar kun je meedoen in 3 verschillende categorieën; Color Visionary, Craft Visionary en Editorial Look. Onder elke categorie vind je de volledige algemene voorwaarden en moodboards om je werk te inspireren.

Registreer je nu!

Bezoek WellaStore en bestel alle producten die je nodig hebt om jouw NTVA-look te creëren